Bent u opzoek naar een creatieve workshop? Regelmatig organiseer ik met heel veel liefde een trendy workshop! Waarom? Omdat ik blij word van mensen die blij worden om weer eens creatief aan de slag te mogen gaan. Vaak krijg ik te horen dat het er gewoon weg niet van komt en is een geplande workshop dan toch net even die stok achter de deur. Daarnaast vind ik het heel leuk om te zien dat alle deelnemers na het deelnemen van de workshop vervolgens naar huis gaan met uniek handgemaakt arrangement. Daar doe je het toch voor?!

Op dit moment verzorg ik met regelmaat de workshop: borduurring decoreren met droogbloemen.
Een groot succes tot nu mag ik wel zeggen! Droogbloemen zijn helemaal terug van weggeweest en DE TREND van 2019!

De workshop kan bij mij thuis plaatsvinden. Ik heb hier plek voor minimaal 4 personen of maximaal 10 personen.
Een grotere groep is ook mogelijk met deze workshop. Maar dan dienen jullie zelf voor een geschikte locatie te zorgen. (en zullen de gemaakte kilometers ook gerekend worden)

De kosten per persoon zijn: 27,50
Dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie/thee met iets lekkers en kleine attentie om mee te nemen naar huis.

Interesse? De datum van een geplande workshop borduurring decoreren kunt u terug vinden in de agenda. Inschrijven gaat via een email naar studioibe@hotmail.com
Overigens kan deze workshop ook verzorgt worden buitenom de geplande data. Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje, babyshower of bedrijfsuitje.
Neem dan vrijblijvend contact met mij op en dan plannen we samen een datum in!