Goede dag,

Leuk dat u een bezoekje brengt aan mijn website! Mijn naam is Ilse van Dalen. Sinds 2017 ben ik de trotse eigenaresse van Studio IBE.

Hier nog even een leuk feitje over het tot stand komen van mijn bedrijfsnaam. Vroeger was mijn bijnaam IBE en tegenwoordig omschrijven de drie letters perfect de diensten die ik als zelfstandige ondernemer aan u kan leveren! (het moest zo zijn)

nterieur  loemen venementenstyling

 

Ik ben altijd al creatief geweest en deel dat graag. Daarom vind je bijna alleen maar handgemaakte producten of arrangementen op mijn website. Echter kost dat maken tijd. Daarom is de gemiddelde levertijd 3-6 werkdagen, tenzij anders staat aangegeven. Voor mij is elke bestelling een feestje! 

 

Je vindt in de webshop hippe en unieke handgemaakte items. Bij het ontwikkelen van producten laat ik mij inspireren door trends. Maar daarnaast ben ik ook erg van tijdloze ontwerpen. Dus ook die vindt u terug in de webshop. 

 

Iedereen die mij goed kent weet dat ik ook een grote passie voor bloemschikken heb. En dat ik het heerlijk vind om woon/bedrijf ruimtes stijlvol in te richten. Waarbij ik in mijn achterhoofd uiteraard rekening houdt met de woon/werkwensen van de klant. In beide vakken ben ik gespecialiseerd en gediplomeerd. Met veel liefde en een professioneel oog ga ik maar al te graag voor u aan de slag. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje bij het kopje Bloemen of Interieur om u te laten inspireren.

 

Studio IBE omvat letterlijk de dingen in het leven waar ik vrolijk van word. Namelijk bloemschikken, inrichten, ontwerpen en stylen. In alle categorieën heb ik al veel ervaring op mogen doen. En weet ik dat ze super goed met elkaar te combineren zijn. Hier ligt dan ook mijn kracht! 

 

Heeft u een vraag of een speciaal verzoek? Mail dan gerust naar studioibe@hotmail.com of gebruik het contactformulier.